Vin chaud med apelsin

Betyg 3.2 av 5.30 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Vin chaud med apelsin

Vin chaud betyder varmt vin på franska. I regel är det kryddat med socker och serveras som värmande dryck på kaféer. Här förstärker vi det varma rödvinet med färskpressad apelsinjuice, stjärnanis och kanelstång. Perfekt till adventsmyset i stället för glögg!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2015

Vin chaud med apelsin

Ingredienser

6 portioner
1 flaska rödvin (75 cl)
4 kanelstänger
4 stjärnanis
4 msk rårörsocker
2 dl färskpressad apelsinjuice

Till servering

apelsinskivor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

Värm till 60 grader

Sonny

2024-12-29

Näringsvärde per portion

Energi468 KJ / 112 kCal
Fett0.1 g
Salt0.01 g
Kolhydrater13 g
Protein0.2 g

Testa liknande recept

Granatäppelglögg
Betyg 2.5 av 5.23 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Blåbärsglögg med kanel, kardemumma och stjärnanis
Betyg 3.9 av 5.28 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Äppeljuiceglögg med stjärnanis
Betyg 3.5 av 5.26 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Vitvinsglögg utan vanligt socker
Betyg 4.5 av 5.20 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Äppelglögg med konjak
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Stark romglögg med apelsin
Betyg 4.6 av 5.29 personer har röstat
Receptet har 9 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad