Vegetariskt "ostron"

6
1
Vegetariskt "ostron"

Servera ett vegetariskt alternativ till ostron! Denna gröna variant på ostron är en frisk sallad med gurka, selleri och citronjuice som toppas med tångkaviar och slurpas från tomma ostronskal eller serveringsskedar för den rätta ostron-känslan.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2020

Vegetariskt "ostron"

Ingredienser

4-6
1 dl
fint tärnad gurka
1 dl
fint tärnad stjälkselleri
1 msk
färskpressad citronjuice
2 tsk
olivolja
-
salt
-
peppar
-
chiliflakes
1
burk tångcaviar (à 75 g)

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentar

Bo arne

2020-12-27

Smakar inte som ostron och påminner inte alls om ostron varken i smak eller konsistens. Kalla det istället selleri- och gurksallad! vilket det ju faktiskt är.

Testa liknande recept