Vegetariska burritos med fetaost | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Vegetariska burritos med fetaost

Ett snabblagat recept på smakrika mexikanska burritos med fetaost. Du gör dessa vegetariska burritos av bland annat romansallad, koriander, bönor, salsa, oliver, tunnbröd och feta. Mums!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Hacka sallad, rödlök och koriander.
  2. Blanda samman bönor, salsa och oliver i en bunke.
  3. Lägg sallad mitt på tunnbrödet, en rejäl klick bönröra, samt strö över rödlök och koriander. Avsluta med att smula över fetaost.
  4. Rulla ihop tunnbrödet som en strut och vik in ena änden.

För alla

Rätten innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj ett glutenfritt wrap/tunnbröd.
Gör laktosfri: välj tofu istället för fetaost.
Gör mjölkproteinfri: välj tofu istället för fetaost. 

Tips

Om barn ska äta, dela tunnbröden på hälften och gör mini-burritos!

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 kruka romansallad
  • 1 rödlök
  • 1 litet knippe koriander
  • 400 g kokta valfria bönor
  • 1 dl salsa
  • 2 dl kärnfria oliver (gärna Kalamata)
  • 4 stora tunnbröd
  • 200 g fetaost
Lägg till i inköpslistan