Snabblagat recept på härlig vegansk vaniljkräm som passar perfekt till olika bakverk och efterrätter. Du gör krämen av bland annat socker, havrebaserad grädde och vaniljsocker.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg. Gör glutenfri: välj glutenfri havrebaserad grädde.
Gör så här
00:02:00
Har du lagat receptet?
Tillagat (0)
Vad tyckte du om receptet?
5 st
Kommentarer
Blir den tillräckligt hård att ha som fyllning inuti en tårta?
Åsa
2024-03-21
Hej Åsa! Jag kan inte riktigt svara på det men om du tar bort 1/2 dl av havredrycken till att börja med, så kan du ju spä såsen när den är kall, om den skulle bli för tjock. Lycka till! Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
2024-03-21
+ skal från en citron = perfekt! Tack för tips!
Lisa
2024-01-20
Mycket god och tack för tipset om rivet citronskal, höjer verkligen smaken.
Använde till frukttårta.
Kommentarer
Blir den tillräckligt hård att ha som fyllning inuti en tårta?
Åsa
2024-03-21Hej Åsa! Jag kan inte riktigt svara på det men om du tar bort 1/2 dl av havredrycken till att börja med, så kan du ju spä såsen när den är kall, om den skulle bli för tjock. Lycka till! Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
2024-03-21+ skal från en citron = perfekt! Tack för tips!
Lisa
2024-01-20Mycket god och tack för tipset om rivet citronskal, höjer verkligen smaken. Använde till frukttårta.
Sonja
2022-01-15