Vegansk milkshake med hallon

3
1
Vegansk milkshake med hallon

Lyxa till det med en krämig vegansk milkshake med en bas på mixade cashewnötter. Milkshaken får smak av hallon, agavesirap och vaniljpulver. Dessutom – kokosgrädde på toppen för den ultimata milkshake-upplevelsen.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2020

Vegansk milkshake med hallon

Ingredienser

4 portioner
2 dl
naturella cashewnötter
3 dl
kallt vatten
ca 1 dl
isbitar
2 dl
frysta hallon
2 msk
agavesirap
1 krm
vaniljpulver
1 krm
flingsalt

Topping

ca 1 1/2 dl
kokosgrädde
-
ev frystorkade hallon

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

OBS! Livsmedelsverket rekommenderar att man kokar frysta hallon av utländskt ursprung. Bären kan nämligen bära på ett virus som orsakar vinterkräksjuka. Det är däremot ingen fara om du använder frysta hallon plockade i Sverige, därför rekommenderar vi att använda svenska hallon till detta recept.

Gör så här

Tips

Använd resten av kokosgrädden i en smoothie, chiapudding eller gryta. Grädden håller ca 4-5 dagar i kylen men kan även frysas.

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentar

Mia

3/26/2020

Fantastiskt god! Och lätt!

Testa liknande recept