Vegansk chokladpaj
4.8Världens godaste

En syndigt god chokladpaj som dessutom är vegansk och kan bakas utan ugn! En botten av digestivekex och en fyllning av mörk choklad och kokosmjölk utgör denna lena och smakrika paj för alla chokladälskare. Toppa gärna med kaksmulor.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2021

Gör så här
00:00:00
00:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
8 stEn stor favorit, faktiskt otroligt enkel och mycket god smak. Djup och maffig chokladkaka. En av de bästa veganska efterrätterna jag känner till. Vill tipsa om att toppa med hallon och lite rivet lime skal för att bryta mot den ganska tunga chokladen. Dessutom blir det fantastiskt vackert med rött och grönt mot den mörka färgen.
Sofia
Går den här att frysa in? :)
Sara
Bisarrt god paj. Mycket mäktig, passar bra med färska bär och annat lite syrligare för att bryta av mot. Gjorde den glutenfri, märktes inget annorlunda mot andra pajer. Hade aldrig gissat att den var vegansk om jag inte hade gjort den själv, smakprofilen var verkligen starkt chokladig.
Asdis
Enkel men väldigt god
Britt
Jättegod! Godare för varje dag!
Ingrid
Jättegod! Jag skippade kaksmulorna men hade lite flingsalt på pajen. Det räcker med en bit då pajen är mäktig.
Catarina
Vi gjorde ickevegansk, gick också alldeles utmärkt!
Hanna
Kommer testa receptet. Det är perfekt när man har veganer i familjen. Men jag undrar vilka veganska kakor ni rekommenderar?
Catarina