Vasas skeppsskorpor

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Vasas skeppsskorpor

Vasas skeppsskorpor är härliga små knapriga skorpor som bland annat innehåller hasselnötter och choklad, vilka ger skorporna en nötig och lyxig smak. Utsökt till fikat!

Ett recept från:
Buffé nr 1, 1999

Vasas skeppsskorpor

Ingredienser

1 sats
300 g  smör
5 dl  socker
125 g  hasselnötter
125 g  blockchoklad
2 dl  mörk sirap
2   ägg
175 g  russin
13 dl  vetemjöl
20 g  bikarbonat

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Budapestrulle med röda vinbär
Betyg 3.1 av 5.
170 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Engelsk fruktkaka från Hildasholm
Betyg 3.1 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Poms hasselnötskräm
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Italienska mandelskorpor med choklad
Betyg 3.7 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Ostbollar med romrussin
Betyg 2 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga