Varma julsmaker på burk

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Varma julsmaker på burk

Enkelt sätt att göra egen glögg! Varma julsmaker på burk sprider ljuvliga dofter av kardemumma, kanel och kryddnejlika. Koka vatten tillsammans med kryddorna och tillsätt vin.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2006

Varma julsmaker på burk

Ingredienser

1 l
3 dl  vatten
1 dl  glögg kryddor
1 msk  strösocker
1   flaska rött vin (à 75 cl)

Gör så här

Tips

En uppskattad present blir glöggkryddor, som kanel, pomeransskal, kryddnejlikor och kardemummakärnor, i en fin burk.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Stark romglögg med apelsin
Betyg 4.6 av 5.
29 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vin chaud
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Glögglag
Betyg 2.5 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Glühwein – Varmt kryddigt vin
Betyg 4.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kylig äppelglögg
Betyg 4.5 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rödvinsglögg utan tillsatt socker
Betyg 2.9 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga