Varma julsmaker på burk
![Varma julsmaker på burk](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16214/cf_259/varma_julsmaker_pa_burk.jpg)
Enkelt sätt att göra egen glögg! Varma julsmaker på burk sprider ljuvliga dofter av kardemumma, kanel och kryddnejlika. Koka vatten tillsammans med kryddorna och tillsätt vin.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2006
![Varma julsmaker på burk](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16214/cf_259/varma_julsmaker_pa_burk.jpg)
Ingredienser
1 l
3 dl vatten
1 dl glögg kryddor
1 msk strösocker
1 flaska rött vin (à 75 cl)
Gör så här
Tips
En uppskattad present blir glöggkryddor, som kanel, pomeransskal, kryddnejlikor och kardemummakärnor, i en fin burk.
Har du lagat receptet?
Kommentarer