Varm macka med rökt kyckling och ketchupdipp

Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Varm macka med rökt kyckling och ketchupdipp

En god och barnvänlig vardagsfavorit är den här kycklingmackan, som dessutom snabbt blir klar i smörgåsgrillen. Serveras med grönsaksstavar och ketchupdipp.

Varm macka med rökt kyckling och ketchupdipp

Ingredienser

4 portioner

Ketchupdipp

2 dl  gräddfil
2 msk  ketchup
salt

Macka

8   skivor rökt kyckling
8   skivor ost
8   skivor surdegsbröd (gärna lantgoda)

Till servering

grönsaksstavar av gurka morot och paprika

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt gräddfil och ost mot mjölkproteinfria alternativ.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2354 KJ / 562 kCal
Fett17 g
Salt3 g
Kolhydrater67 g
Protein33 g

Testa liknande recept

Kebabmacka med vitlöksdipp och snackgurka
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grilled cheese med pesto och bakade tomater
Betyg 4.8 av 5.
21 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Nougattoast med jordgubbar och apelsin
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Portabello grilled cheese
Betyg 4.4 av 5.
28 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grilled cheese med svamp
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 30 min att tillaga