Varm macka med rökt kyckling och ketchupdipp

2
0
Varm macka med rökt kyckling och ketchupdipp

En god och barnvänlig vardagsfavorit är den här kycklingmackan, som dessutom snabbt blir klar i smörgåsgrillen. Serveras med grönsaksstavar och ketchupdipp.

Skriv ut
Varm macka med rökt kyckling och ketchupdipp

Ingredienser

4 portioner

Ketchupdipp

2 dl
gräddfil
2 msk
ketchup
-
salt

Macka

8
skivor rökt kyckling
8
skivor ost
8
skivor surdegsbröd (gärna lantgoda)

Till servering

grönsaksstavar av gurka morot och paprika

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt gräddfil och ost mot mjölkproteinfria alternativ.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2354 KJ / 562 kCal
Fett 17 g
Salt 3 g
Kolhydrater 67 g
Protein 33 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept