Varm gurksallad med mynta

Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
0
Varm gurksallad med mynta

Ett fräscht tacostillbehör som är enkelt att göra och tillför syra i tacon. Salladen görs på gurka som steks, och smaksätts med lime, mynta och salladslök.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2018

Varm gurksallad med mynta

Ingredienser

4-6 portioner
1   gurka
1 msk  olivolja
2   salladslökar
1 dl  färsk mynta
1 tsk  svarta sesamfrön
ca 1 - 2 msk  färskpressad limejuice
1 tsk  flingsalt
2 krm  svartpeppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi226 KJ / 54 kCal
Fett4 g
Salt1 g
Kolhydrater4 g
Protein1 g

Testa liknande recept

Iste med gurka, lime och mynta
Betyg 4.7 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Gurklemonad med mynta
Betyg 4 av 5.
14 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Melonsallad med grillade vannameiräkor
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gurksallad med vindruvor och fetaost
Betyg 4.5 av 5.
28 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gurk- och myntadressing
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Varm romdrink
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga