Dessa underbara tunnbrödsrullar med lax och wasabi passar utmärkt som plockmat. Fyll rullarna med len wasabifärskost, god kallrökt lax och gräslök och lägg dem i kylen några timmar. Skär upp i munsbitar just före servering.
Ett recept från:
Buffé
nr 4,
2000
Rullarna innehåller mjölk, gluten och ev även ägg. Läs noga ingredienserna på de färdiga produkterna som bröd och wasabi.
Gör mjölkfri: genom att utesluta färskosten och i stället använda mjölkfritt margarin. Kontrollera att brödet är mjölkfritt.
Gör glutenfri: Använd gluten fritt bröd vid celiaki.
Gör äggfri: Kontrollera att brödet inte innehåller ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Beata
2017-06-07jätte gott använde 2 msk wasabi
Viktoria
2014-12-25Super gott plock! Använder tortilla bröd istället för tunnbröd.
Pamela
2014-03-01Jätte gott! Använde färskost med pepparotssmak.