Tunnbrödsrullar med lax och wasabi

10
4
Tunnbrödsrullar med lax och wasabi

Dessa underbara tunnbrödsrullar med lax och wasabi passar utmärkt som plockmat. Fyll rullarna med len wasabifärskost, god kallrökt lax och gräslök och lägg dem i kylen några timmar. Skär upp i munsbitar just före servering.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2000

Tunnbrödsrullar med lax och wasabi

Ingredienser

20 st
200 g färskost
1 - 2 tsk wasabipasta eller riven pepparrot
2 skivor tunnbröd
250 g tunt skivad kallrökt lax
1 knippe gräslök

För alla

Rullarna innehåller mjölk, gluten och ev även ägg. Läs noga ingredienserna på de färdiga produkterna som bröd och wasabi.
Gör mjölkfri: genom att utesluta färskosten och i stället använda mjölkfritt margarin. Kontrollera att brödet är mjölkfritt.
Gör glutenfri: Använd gluten fritt bröd vid celiaki.
Gör äggfri: Kontrollera att brödet inte innehåller ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

10

Kommentarer

Beata

2017-06-07

jätte gott använde 2 msk wasabi

Viktoria

2014-12-25

Super gott plock! Använder tortilla bröd istället för tunnbröd.

Pamela

2014-03-01

Jätte gott! Använde färskost med pepparotssmak.