Tunnbrödsrullar med lax och wasabi

Betyg 4.5 av 5.
12 personer har röstat
4
Tunnbrödsrullar med lax och wasabi

Dessa underbara tunnbrödsrullar med lax och wasabi passar utmärkt som plockmat. Fyll rullarna med len wasabifärskost, god kallrökt lax och gräslök och lägg dem i kylen några timmar. Skär upp i munsbitar just före servering.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2000

Tunnbrödsrullar med lax och wasabi

Ingredienser

20 st
200 g  färskost
1 - 2 tsk  wasabipasta eller riven pepparrot
2   skivor tunnbröd
250 g  tunt skivad kallrökt lax
1   knippe gräslök

För alla

Rullarna innehåller mjölk, gluten och ev även ägg. Läs noga ingredienserna på de färdiga produkterna som bröd och wasabi.
Gör mjölkfri: genom att utesluta färskosten och i stället använda mjölkfritt margarin. Kontrollera att brödet är mjölkfritt.
Gör glutenfri: Använd gluten fritt bröd vid celiaki.
Gör äggfri: Kontrollera att brödet inte innehåller ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
12 personer har röstat

Kommentarer

jätte gott använde 2 msk wasabi

Beata

2017-06-07

Super gott plock! Använder tortilla bröd istället för tunnbröd.

Viktoria

2014-12-25

Jätte gott! Använde färskost med pepparotssmak.

Pamela

2014-03-01

Testa liknande recept

Tunnbrödsrulle med gurk- och wasabiräksallad
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Najadlaxrulle med gurka och senapskräm
Betyg 2.9 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbrödsrulle med skärgårdsröra
Betyg 3.4 av 5.
45 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Tunnbrödswrap
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbrödsrulle med kyckling
Betyg 4.9 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga