Tunnbrödsrullar med lax och wasabi
![Tunnbrödsrullar med lax och wasabi](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Dessa underbara tunnbrödsrullar med lax och wasabi passar utmärkt som plockmat. Fyll rullarna med len wasabifärskost, god kallrökt lax och gräslök och lägg dem i kylen några timmar. Skär upp i munsbitar just före servering.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2000
![Tunnbrödsrullar med lax och wasabi](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
20 st
200 g färskost
1 - 2 tsk wasabipasta eller riven pepparrot
2 skivor tunnbröd
250 g tunt skivad kallrökt lax
1 knippe gräslök
För alla
Rullarna innehåller mjölk, gluten och ev även ägg. Läs noga ingredienserna på de färdiga produkterna som bröd och wasabi.
Gör mjölkfri: genom att utesluta färskosten och i stället använda mjölkfritt margarin. Kontrollera att brödet är mjölkfritt.
Gör glutenfri: Använd gluten fritt bröd vid celiaki.
Gör äggfri: Kontrollera att brödet inte innehåller ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
jätte gott använde 2 msk wasabi
Beata
2017-06-07Super gott plock! Använder tortilla bröd istället för tunnbröd.
Viktoria
2014-12-25Jätte gott! Använde färskost med pepparotssmak.
Pamela
2014-03-01