Tre goda röror till skinksmörgåsen

Betyg 3 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Tre goda röror till skinksmörgåsen

Testa att lägga röror av ädelost och saffran eller en tsatsiki av rödbetor på skinksmörgåsen. Gott, enkelt och variationsrikt! Rörorna och tsatsikin innehåller bland annat kvarg, matlagningsyoghurt, fetaost och rödlök.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2002

Tre goda röror till skinksmörgåsen

Ingredienser

6 per röra

Ädeloströra

250 g kvarg
125 g grovriven ädelost
2 msk finklippt gräslök

Saffransröra

250 g kvarg
1/2 kuvert saffran (à 1/2 g)
1 krm salt
1 krm svartpeppar
1/2 dl finklippt persilja

Rödbetstsatsiki

6 inlagda rödbetor
1/2 rödlök
2 dl matlagningsyoghurt
125 g fetaost
1 tsk salt
1 krm svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Hur mycket ädelost i den första röran? Någon speciell sort?

    Karin

Testa liknande recept

  • Pajskal i långpanna - päron & ost
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ädelostfyllda dadlar
    Betyg 4.3 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Pepparkakswhoopie
    Betyg 3.9 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad