Tonfiskwrap med majs och gurka

Betyg 4.2 av 5.50 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Tonfiskwrap med majs och gurka

Komplett måltid i ett bröd – fyllt med tonfisk, majonnäs och majs. Blanda de härliga ingredienserna och rulla in tonfiskröran i bröden tillsammans med gurkstavar.

Tonfiskwrap med majs och gurka

Ingredienser

2 portioner
1 burk tonfisk i vatten (à 185 g)
1/2 dl majskorn
1/2 dl majonnäs
1/2 dl chilisås
salt
peppar
1/4 gurka
4 små tortillabröd (gärna fullkorn)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • Den här röran är väldigt god! man kan lätt göra snittar av denna för bjudning..

    Håkan

  • Supergott och enkelt

    Helén

  • Väldigt enkelt och snabbt, och kan ätas kallt så perfekt att ta med som lunch

    Mattias

Testa liknande recept

  • Varm tortillarulle
    Betyg 4.3 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Quesadilla med ost och skinka
    Betyg 4.4 av 5.104 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Omelett i mikron
    Betyg 4 av 5.61 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Omelettmuffins
    Betyg 4.5 av 5.61 personer har röstat
    Receptet har 10 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad