Fiskgryta med lax och minibaguette
Med doft av tomat och saffran blir denna enkla fiskgryta en given favorit i köket. Matlagningsgrädde ger en rund och mild smak som tillsammans med färsk lax och morötter sätter guldkant på den färdiga fisksoppan.
Ingredienser
4 portioner
6 minibaguetter (6 st motsvarar ca 300 g)
600 g färsk lax
200 g snackmorot
400 ml fisksoppa tomat & saffran
2 1/2 dl matlagningsgrädde
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Jag är en allätare och älskar nya smaker. Tycker om saffran men om jag ska vara ärlig är det kanske inte min största smakfavorit. Dock, denna rätt...soppan som är färdig skulle blandas med grädde. Luktade inte gott. Lade i små tärningar av potatis och morot och lät de småputtra för att bli mjuk, smakade av och det var verkligen otjänligt. Ville inte lägga i fisken och förstöra ytterligare ingredienser. Jag fick slänga maten. Det händer mig aldrig! Kan jag ha fått en dålig sats av den färdiglagade soppan, datumet var inte utgånget dock. Eller så är det så här det ska smaka...Jag köpte Abbas färdiglagade fisksoppa, tror inte det finns så många andra. Ville bara säga. Kanske ett tips att ta bort receptet eller provlaga och smaka. mvh Helena
Helena
2017-02-08