Thailändsk sauté och pasta
Denna thailändska sauté är en smakrik och kryddig rätt med wokade grönsaker till pasta. Det är såsen och kryddorna som gör det! Med curry, jordnötssmör, hönsbuljong, chilisås och hackade jordnötter har du nästintill Thailand hemma i köket.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 1996
Ingredienser
4 portioner
280 g spaghetti
1 msk olja
350 g djupfrysta wokgrönsaker
1 tsk curry (helst röd)
1 dl jordnötssmör
1 1/2 dl hönsbuljong eller grönsaksbuljong för vegetariskt (tärning + vatten)
3 msk asiatisk chilisås eller stark tomatsås
salt
1 msk rostad lök
2 msk grovhackade jordnötter
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jättegott! Hade gärna haft mera sås så snåla inte på den. :)
Siri
2016-02-10Supergott! Men med pasta? Prova med kycklingspett och ris istället för thai-upplevelse. Eller kör med pastan om du har bråttom. Rekommenderas varmt i a f. =)
Karin
2006-01-28