Thailändsk sauté och pasta

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
2
Thailändsk sauté och pasta

Denna thailändska sauté är en smakrik och kryddig rätt med wokade grönsaker till pasta. Det är såsen och kryddorna som gör det! Med curry, jordnötssmör, hönsbuljong, chilisås och hackade jordnötter har du nästintill Thailand hemma i köket.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 1996

Thailändsk sauté och pasta

Ingredienser

4 portioner
280 g  spaghetti
1 msk  olja
350 g  djupfrysta wokgrönsaker
1 tsk  curry (helst röd)
1 dl  jordnötssmör
1 1/2 dl  hönsbuljong eller grönsaksbuljong för vegetariskt (tärning + vatten)
3 msk  asiatisk chilisås eller stark tomatsås
salt
1 msk  rostad lök
2 msk  grovhackade jordnötter

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Jättegott! Hade gärna haft mera sås så snåla inte på den. :)

Siri

2016-02-10

Supergott! Men med pasta? Prova med kycklingspett och ris istället för thai-upplevelse. Eller kör med pastan om du har bråttom. Rekommenderas varmt i a f. =)

Karin

2006-01-28

Testa liknande recept

Thaipocherad fiskfilé
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Het falukorv med grönsaksspagetti
Betyg 3.9 av 5.
19 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillade kycklingspett med thaipasta
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Jordnötsvinägrett
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Jordnötspraliner
Betyg 2.7 av 5.
21 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Krispiga jordnötsbitar
Betyg 3.4 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga