Texasgryta med korv, chili och kaffe
Texasgryta med korv, chili och kaffe är en mycket smakrik och kryddig rätt. De spännande ingredienserna skapar en smakupplevelse utöver det vanliga. Supergott att servera med nachochips!
Ett recept från:
Buffé nr 1, 1999
Ingredienser
2 portioner
1 gul lök
1 msk olja
1 burk krossad tomat (à 400 g)
1 salt
2 krm chilipeppar
1/2 dl kallt kaffe
1 burk pilsnerkorv (à 455 g)
1 burk mexicorn (à 340 g)
Till servering
nachochips
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Läste inte receptet ordentligt, jag trodde att det skulle vara nötfärs i också. Hade troligen i för mycket kaffe. Smakade inte så gott. Hade i kikärtor för att kunna bli mätt på det överhuvudtaget. Så jag fick hälla i chilisås och lite socker för att rädda maten pga för mycket kaffe. Men jag är ingen superkock, men jag var inte nöjd med detta recept.
Mona
2012-03-11