Teriyakifiskbullar

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Teriyakifiskbullar

Gör enkelt vanliga fiskbullar lite kryddigare och godare. För dessa teriyakifiskbullar använder du salladslökar, fiskbullar, teriyakisås, ananas och persilja. Servera med ris. Snabblagat och mättande!

Ett recept från:
Buffé nr 2, 1997

En tom tallrik med bestick och en grön kvist

Ingredienser

4 portioner
4 salladslökar
2 burkar fiskbullar i buljong (à 375 g)
1 krm peppar
1 dl teriyakisås
1 burk ananas i skivor (à 220 g)
1 dl ananasjuice
hackad persilja
4 port ris

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Jag tog hellre en färsk mogen ananas och mixade en del av den, skar en del av frukten i bitar.

    Margareta

Testa liknande recept

  • Sötsur sås
    Betyg 3.3 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Piña Colada
    Betyg 4 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Kinesisk gryta
    Betyg 3 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pina colada-pinnar
    Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rossini
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Soppa med chilibullar
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad