Surdegsbröd med svart tappenad

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Surdegsbröd med svart tappenad

Har du testat toppa mackan med kronärtskockor? Här med svart tapenade, granatäpplekärnor, parmesan och krossade valnötter blir det den perfekta smakkombinationen på ditt surdegsbröd.

Surdegsbröd med svart tappenad

Ingredienser

2-4 portioner
4 msk bordsmargarin (gärna Becel Valnöt)
4 skivor surdegsbröd
ca 3 msk tapenade
4 skivade kronärtskockshjärtan
1/2 dl granatäppelkärnor
1/2 dl hyvlad parmesan
1/2 dl krossade valnötter
10 basilikablad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Kronärtskocksmacka
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad