Supersallad med polentapanerad tofu
Fantastisk sallad som kan serveras med precis vad du vill – här är en variant med tofu.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2012
Ingredienser
6 portioner
300 g körsbärstomater (gärna på kvist)
3 broccoli (à 240 g)
2 morötter
250 g haricots verts (bönor)
1 romansallad
3 salladslökar
250 g tofu
100 g polenta
hackade örter (t ex persilja, basilika och timjan)
2 msk olja till stekning
salt och peppar
Dressing
2 msk olivolja
1 msk rödvinsvinäger
1 tsk fransk senap
1 tsk lönnsirap (kan uteslutas)
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
De varma grönsakerna, tomaterna och dressingen till var supergod! Gör jag gärna om. Däremot polentapanerad tofu var ingen höjdare. Tror det hade varit godare med ströbröd eller panko.
Stephanie
2021-06-19