Supersallad med polentapanerad tofu

Fantastisk sallad som kan serveras med precis vad du vill – här är en variant med tofu.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2012

Ingredienser
6 portioner
300 g körsbärstomater (gärna på kvist)
3 broccoli (à 240 g)
2 morötter
250 g haricots verts (bönor)
1 romansallad
3 salladslökar
250 g tofu
100 g polenta
hackade örter (t ex persilja, basilika och timjan)
2 msk olja till stekning
salt
peppar
Dressing
2 msk olivolja
1 msk rödvinsvinäger
1 tsk fransk senap
1 tsk lönnsirap (kan uteslutas)
Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Kommentar
1 stDe varma grönsakerna, tomaterna och dressingen till var supergod! Gör jag gärna om. Däremot polentapanerad tofu var ingen höjdare. Tror det hade varit godare med ströbröd eller panko.
Stephanie