Stekta kycklingklubbor med vinbärssås
Stekta kycklingklubbor med vinbärssås är en smakupplevelse utöver det vanliga. Goda kycklingklubbor steks och täcks sedan med en gräddsås av soja, vinbär och grädde. Kycklingen serveras med den goda vinbärssåsen och ris eller pasta.
Ingredienser
4 portioner
1 msk smör eller margarin
4 kycklingklubbor
1 tsk salt
1 krm peppar
2 dl hönsbuljong (tärning + vatten)
1 dl grädde
1 dl röda vinbär
1/2 msk soja
2 msk maizenaredning (för mörka såser)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Så gott och enkelt!
Maria
2024-11-09Måste puttra mycket längre
Tony
2024-03-14En saftig och god kycklingrätt omtyckt av både barn och vuxna. Jag hade inga vinbär hemma så jag tog vinbärsgelé istället. Ungarna vägrar numera att äta Stinas kyckling.
Kristina
2002-12-15