Fantastisk spenat- och fetaostsallad med grekiska färsbiffar. Effektfull sallad av kalamataoliver, högklassisk fetaost och färsk spenat. Till den smakliga biffar av lammfärs med färsk oregano och vitlök. Perfekt måltid med pommes frites.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2001
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd eller fibrex till biffarna.
Gör mjölkfri: använd mjölkfritt ströbröd och blötlägg det i vatten i stället för mjölk. Stek i olja i stället för smör och använd tofu som alternativ till fetaosten.
Gör äggfri: använd äggfritt ströbröd och uteslut äggen i biffarna.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Tzatziki är ett MÅSTE! Det går lika bra med nötfärs (eller älgfärs) Ingen smakskillnad !
Monika
2003-09-23Biffarna blev kanongoda men det saknas sås i receptet - vi gjorde en tzatziki till och det blev kanongott!
Mia
2003-04-10