Spenat- och apelsinsallad

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
0
Spenat- och apelsinsallad

Fräsch och enkel sallad fylld med nyttiga ingredienser som spenat, apelsin, papaya och aprikoser. Perfekt alternativ för dig som vill ha en lite enklare lunch. Servera med en syrlig och frisk fläderdressing.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2002

Spenat- och apelsinsallad

Ingredienser

10 portioner
ca 250 g  färsk spenat
1   apelsin
1   papaya
1 dl  aprikoser (blötlagda i ca 1 timme)
1   knippe rädisor

Fläderdressing

2 msk  konc flädersaft
1 msk  vitvinsvinäger
1 1/2 msk  olivolja
1/2 msk  pressad citronsaft
1 1/2 msk  vatten
salt
svart- eller vitpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Vinägrett
Betyg 4.2 av 5.
43 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Flädersirap
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Isglass med hallon och fläder
Betyg 4.2 av 5.
25 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Basilika- och chiliolja
Betyg 4.3 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rabarber- och fläderdryck
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Picklad gurka med chili
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga