Smörrebröd med rostbiff och curryremoulad

Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
0
Smörrebröd med rostbiff och curryremoulad

Ett enkelt recept på välsmakande smörrebröd - en dansk smörgås. Detta smörrebröd gör du med danskt rågbröd, rostbiff och remouladsås med smak av curry.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2011

Smörrebröd med rostbiff och curryremoulad

Ingredienser

4 portioner
2 dl  färdig remouladsås
knappt 1 1/2 - 2 msk  curry
8   skivor rostbiff (à ca 120 g)
8   skivor danskt rågbröd
smör till brödet
rostad lök
finhackad persilja

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på brödet och remouladsåsen.
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt specialbröd.
Gör laktosfri: byt smör mot laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkfritt matfett.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Tunnbröd med rostbiff och currykräm 
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostbiffsrulle med sweet chili
Betyg 3.1 av 5.
72 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Svennis italiarullar
Betyg 2.6 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hel rostbiff med blomkålspuré och grönsaker 
Betyg 3.2 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pastawok
Betyg 1.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Bönpasta med röd pesto, rostbiff och grönkål
Betyg 4.3 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga