Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Medel

Smörrebröd med rostbiff och curryremoulad

Ett enkelt recept på välsmakande smörrebröd - en dansk smörgås. Detta smörrebröd gör du med danskt rågbröd, rostbiff och remouladsås med smak av curry.

Detta är ett recept från Buffé nr 4, 2011
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Rör ihop färdig remouladsås med curry.
  2. Fördela rostbiffen på de smörade och kantskurna skivorna rågbröd. Lägg på en klick curryremoulad. Strö över rostad lök och finhackad persilja.

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på brödet och remouladsåsen.
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt specialbröd.
Gör laktosfri: byt smör mot laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkfritt matfett.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 dl färdig remouladsås
  • knappt 2 msk curry
  • 8 skivor rostbiff (à ca 120 g)
  • 8 skivor danskt rågbröd
  • smör till brödet
  • rostad lök
  • finhackad persilja
Lägg till i inköpslistan

ICA återkallar ICA Wrap med tonfisk Läs mer