Smörrebröd med ägg, räkor och krasse

Betyg 3.1 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Smörrebröd med ägg, räkor och krasse

Smörrebröd med ägg, räkor och krasse är små, luxuösa och delikata snittar med en oklanderlig och lyxig smak. Perfekt att servera på drinkpartyt eller varför inte som förrätt.

Smörrebröd med ägg, räkor och krasse

Ingredienser

10 smörrebröd
1 gelatinblad
2 ägg
2 askar krasse
2 dl räkor
2 dl crème fraiche
salt
peppar
1 citron
10 skivor mörkt bröd

Gör så här

00:05:00
02:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Smörrebröd med picklad kålrabbi och chèvrekräm
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Smörrebröd med sellerisallad och makrill
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Smörrebröd med portabello, sparris och valnötter
Betyg 2 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Smörrebröd med sill
Betyg 2.8 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Geléhjärtan
Betyg 2.9 av 5.95 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Smörrebröd med bacon och svamp
Betyg 4.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad