Skumpa med geléhallon

Betyg 2 av 5.
4 personer har röstat
0
Skumpa med geléhallon

Ett enkelt och snabbfixat recept på bål gjord på skumpa med geléhallon. Drycken passar bra som fördrink på fest. Du kan byta ut den lyxiga champagnen mot spansk cava eller italiensk prosecco.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2007

Skumpa med geléhallon

Ingredienser

10 portioner
10   geléhallon eller hallon
champagne

Gör så här

OBS! Livsmedelsverket rekommenderar att man kokar frysta hallon av utländskt ursprung. Bären kan nämligen bära på ett virus som orsakar vinterkräksjuka. Det är däremot ingen fara om du använder frysta hallon plockade i Sverige, därför rekommenderar vi att använda svenska hallon till detta recept.

Tips

Ett billigare alternativ är den spanska cavan eller italienska proseccon.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Crema di Mascarpone “Soyer au Champagne”
Betyg 3.6 av 5.
50 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Royal Christmas
Betyg 4.4 av 5.
12 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Svalan
Betyg 4.5 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Påskens söta punschtoddy
Betyg 3.6 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Malins svartvinbärsbubbel
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kir royal
Betyg 3.5 av 5.
12 personer har röstat
Under 15 min att tillaga