Skinkgryta med ingefära, svartpeppar och ris

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Skinkgryta med ingefära, svartpeppar och ris

En mustig och matig gryta med smaker av skinka, ingefära och svartpeppar. Servera den varma skinkgrytan tillsammans med kokt ris och fräsch grönsallad vid sidan av.

Skinkgryta med ingefära, svartpeppar och ris

Ingredienser

4 portioner
3 dl råris
1 1/2 msk rapsolja
600 g färsk skinka
1/2 gul lök
1 morot
1 äpple
2 1/2 dl Oatly iMat
1/2 dl havredryck
1 - 1 1/2 tsk färskriven ingefära eller torkad (1 1/2 tsk färsk motsvarar 1/2 tsk torkad ingefära)
1 tsk socker, gärna råsocker
1 tsk salt
1 - 1 1/2 krm grovmalen svartpeppar
1 msk majsstärkelse
1 paket djupfrysta sockerärtor (à 200 g)

Gör så här

00:02:00
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Blåbär- och vaniljsmoothie
    Betyg 3.1 av 5.96 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad