Sill med tomat och dill
Med 5-minuters sill och en burk crème fraiche så är det enkelt att bjuda på krämig sill som blir klar på ett kick. Soltorkade tomater, dill och rödlök smaksätter den här sillinläggningen där de mulliga soltorkade tomaterna ger en italiensk smakton i kontrast till de mer klassiska ingredienserna.
Ingredienser
4 portioner
1 förp 5-minuterssill (à 420 g)
1 kruka dill
1 rödlök
2 msk soltorkad tomatcrème
2 dl crème fraiche
salt
svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1326 KJ / 317 kCal
Fett28 g
Salt2.34 g
Kolhydrater5 g
Protein11 g
Kommentarer
Supergott men det står fel i recepten. Skall vara 2 msk soltorkad tomatcreme. Finns i glasburk vid soltorkade tomaterna. Är som en pasta.
Anna
2016-12-18Jag fick också smaka på maxi i Köping och jag undrar också vad det är för créme fraiche? För det finns ju inte med bara soltorkade tomater som det står i receptet??
Annica
2015-12-21vilken soltorkade tomat cremefraiche använder ni
Susanne
2015-12-19