Serranorullar fyllda med olivost och kronärtskocka

Betyg 3.8 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Serranorullar fyllda med olivost och kronärtskocka

Serranorullar med olivost och kronärtskocka, perfekt mingelmat eller små aptitretare som passar de flesta. Serranoskinkan fyller du med en röra på krämig färskost och oliver för att sedan garnera med den mjuka kronärtskockan.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2004

Serranorullar fyllda med olivost och kronärtskocka

Ingredienser

10 portioner
1 kruka gräslök
2 dl gröna oliver med pimentos
2 askar färskost (à 200 g)
8 skivor serano- eller parmaskinka (8 skivor motsvarar ca 100 g)
1/2 dl hackade pistagenötter
1/2 burk marinerade kronärtskockor (à 290 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

4 st
  • En klassiker! Fantastiskt gott

    Maria

  • Fantastiskt gott! Jag lägger rullbitarna på gurkskivor till serveringen, det blir mindre kladdigt att äta och ser trevligt ut. Ett tips: lägg rullen i frysen en stund innan den skall skäras upp så går det lättare att skära.

    Karin

  • Gjorde bara fyllningen som jag hade till olika kex som gästerna själva fick bre. Lyckat på en ost o kexbricka!

    Jan

Testa liknande recept

  • Gremolatasås
    Betyg 4.4 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pizza med parmaskinka och grönsaker
    Betyg 4.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fylld lax med parmakrisp
    Betyg 4.2 av 5.16 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad