Serranorullar fyllda med olivost och kronärtskocka

Serranorullar med olivost och kronärtskocka, perfekt mingelmat eller små aptitretare som passar de flesta. Serranoskinkan fyller du med en röra på krämig färskost och oliver för att sedan garnera med den mjuka kronärtskockan.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2004

Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
3 stEn klassiker! Fantastiskt gott
Maria
Fantastiskt gott! Jag lägger rullbitarna på gurkskivor till serveringen, det blir mindre kladdigt att äta och ser trevligt ut. Ett tips: lägg rullen i frysen en stund innan den skall skäras upp så går det lättare att skära.
Karin
Snabbt och smidigt och fest gästerna uppskattade dem väldigt. Gjorde även en variant utan oliver och gräslök - tog bara färsk ost ca två 2 tsk honung - och strödde på ett par rejäla nypor riven parmesan ost innan jag rullade ihop dem - och mina gäster gillade dem också
Lena