Serranochips

Betyg 3.6 av 5.65 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Serranochips

Serranochips är lätt att tillaga och lika goda att ha som aptitretare på festen som till kvällsgodis framför tvn. Allt du gör är att torka Serranoskinka eller parmaskinka i ugnen och sedan bryter de i så stora bitar du vill ha!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2006

Serranochips

Ingredienser

30 st
100 g skivad serrano- eller parmaskinka

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

7 st
  • Hej, Ska man ha över/undervärme eller varmluft? Vilket fungerar bäst?

    Antonia

  • Hur förvaras dessa sen???

    Sophie

  • Jätteenkelt att göra. Smula ner chips och riven parmesan i våffelsmet. Suveränt gott!

    Anette

Testa liknande recept

Parmachips
Betyg 4.5 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Padrones med parmesandipp
Betyg 3.8 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Varma jordärtskockor med parmesan och parmaskinka
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Saltimbocca av kycklingbröstfilé
Betyg 3.5 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Manchegoost med olja
Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Savoykål med parmaskinka och timjan
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad