Hoppa till sidans innehåll
UNDER 15 MIN | Enkel

Senapssås med pepparrot

Denna lättlagade senapssås på dijonsenap är smaksatt med pepparrot och får sin krämighet från smetana. En klassik sås som passar utmärkt att servera till grillad fisk eller betor.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Rör ihop smetana, senap och riven pepparrot. Smaka av med salt och peppar.

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri smetana.
Gör mjölkproteinfri: byt smetana mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Recept och bild i samarbete med Grey Poupon.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 dl smetana
  • 1 msk fransk grovkornig dijonsenap
  • 1 msk riven pepparrot
  • salt
  • peppar

Kupongen är laddad

Valfri krydda på små glas

10 % rabatt

Santa Maria 3-80 g

Mer info