Sardintapenade på crostini

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Sardintapenade på crostini

Mingelmat i sitt esse! Färskost, sardiner och persilja blandas och kryddas innan den bres ut på crostinin. Sardintapenade på crostini är enkelt, snabbt och supergott!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2006

Sardintapenade på crostini

Ingredienser

25 st
200 g färskost med vitlökssmak
1 ask avrunna sardiner i olja (à 42 g)
2 msk hackad persilja
salt och nymalen svartpeppar
crostini

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Crostini med getostcrème och blåbär
    Betyg 3.1 av 5.154 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Dubbel sardinmacka med oliver
    0 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kycklingcrostini med fikonmarmelad
    Betyg 3.2 av 5.33 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Gubbröra på knäckebröd
    Betyg 2.4 av 5.90 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Crostini med ricotta
    Betyg 3 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad