Sallad med varm chevré

0
0
Sallad med varm chevré

Det här är en urläcker variant på chèvre chaud. Den runda sötman hos russin, portvin och balsamico ackompanjeras av en nötig vinägrett med hasselnötsolja och macedamianötter. Serveras med blandad sallad och rostade pinjenötter.

Sallad med varm chevré

Ingredienser

4 portioner
40 g russin
1 dl portvin
2 msk balsamicovinäger
12 små toasts (baguette i skivor)
400 g chèvre
blandad sallad (t ex friseé, ruccola)
böngroddar
40 g rostade pinjenötter

Vinägrett

2 msk olivolja
1 msk hasselnötsolja
2 tsk balsamicovinäger
1 msk hackade och rostade macedamianötter eller cashewnötter
1 finhackad schalottenlök
salt
peppar från kvarnen

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer