Sallad med varm chevré

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Sallad med varm chevré

Det här är en urläcker variant på chèvre chaud. Den runda sötman hos russin, portvin och balsamico ackompanjeras av en nötig vinägrett med hasselnötsolja och macedamianötter. Serveras med blandad sallad och rostade pinjenötter.

Sallad med varm chevré

Ingredienser

4 portioner
40 g  russin
1 dl  portvin
2 msk  balsamicovinäger
12   små toasts (baguette i skivor)
400 g  chèvre
blandad sallad (t ex friseé, ruccola)
böngroddar
40 g  rostade pinjenötter

Vinägrett

2 msk  olivolja
1 msk  hasselnötsolja
2 tsk  balsamicovinäger
1 msk  hackade och rostade macedamianötter eller cashewnötter
1   finhackad schalottenlök
salt
peppar från kvarnen

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Chèvregratinerad lax med tomatsallad och balsamicosirap
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chèvrecrème
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Enklaste chèvrecremen
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grillad sparris med pinjenötter & chèvre
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chèvregratinerad sparris
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chèvre-tzatziki
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga