Salami & turkey wrapper | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Salami & turkey wrapper

Salami & turkey wrapper, eller tortillabröd med fyllning av salami och kalkon, vad du än kallar denna wrap är den lika god. Med en dressing av soltorkade tomater, majonnäs och pesto får du en smarrig smak på wrappen.

Detta är ett recept från Buffé nr 2, 1997
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Dressing: Finhacka de soltorkade tomaterna. Blanda samman majonnäs, Pesto och tomathack.
  2. Lägg sallad och strimlad selleri på tortillabröden. Finstrimla salami och kalkonbröst och fördela ovanpå salladen.
  3. Lägg en klick dressing på varje bröd och svep in fyllningen. Garnera med färska basilikablad.

Ingredienser

Portioner: 4
  • strimlad isbergssallad
  • 3 stjälkar selleri
  • 4 tortillabröd
  • 150 g salami
  • 150 g rökt kalkonbröst
  • färsk basilika till garnering
Dressing
  • 4 soltorkad tomat i olja
  • 1 dl majonnäs
  • 1 msk pesto (köp på burk eller se länk nedan)
Lägg till i inköpslistan