Sabayonne

Betyg 3 av 5.
17 personer har röstat
2
Sabayonne

Sabayon, sabayonne eller zabaglione, denna dessert har många olika stavningar och är älskad på lika många vis. I detta recept förvandlar du ägg, socker och äppelcider till en härlig kräm och serverar med färska bär.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2022

Sabayonne

Ingredienser

8 portioner
8 äggulor
4 msk socker
2 dl äppelcider

Till servering

färska bär

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
17 personer har röstat

Kommentarer

Hur tar detta mer än 60 minuter?

Martin

2022-07-14

Hej Martin! Tack för att du uppmärksammade det för oss. Vi har nu justerat tidsåtgången som är ca 15 minuter. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina

Redaktionen

2022-07-15

Låter JÄTTEGOTT och framförallt enkelt!!

Birgitta

2022-04-26

Näringsvärde per portion

Näringsvärdet är beräknat utan bär till servering.
Energi343 KJ / 82 kCal
Fett4 g
Salt0 g
Kolhydrater9 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Tiramisu med fläder och bär
Betyg 4.4 av 5.
23 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Vaniljglass med varm cider och kolasås
Betyg 3.7 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sabayon med fläder, bär och persika
Betyg 2.4 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Citronkräm med cream cheese
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bärtartelett med mascarpone
Betyg 3.2 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Jordgubbssylt med lavendel
Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga