Sabayonne
Sabayon, sabayonne eller zabaglione, denna dessert har många olika stavningar och är älskad på lika många vis. I detta recept förvandlar du ägg, socker och äppelcider till en härlig kräm och serverar med färska bär.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2022
Ingredienser
8 portioner
8 äggulor
4 msk socker
2 dl äppelcider
Till servering
färska bär
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat utan bär till servering.
Energi343 KJ / 82 kCal
Fett4 g
Salt0 g
Kolhydrater9 g
Protein2 g
Kommentarer
Hur tar detta mer än 60 minuter?
Martin
2022-07-14Hej Martin! Tack för att du uppmärksammade det för oss. Vi har nu justerat tidsåtgången som är ca 15 minuter. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina
Redaktionen
2022-07-15Låter JÄTTEGOTT och framförallt enkelt!!
Birgitta
2022-04-26