Risgrynsplättar

Betyg 4 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Risgrynsplättar

Risgrynsplättar är gott som mellanmål året runt. Enkelt och smarrigt – knäck ägget i en bunke och rör ner gröten. De söta plättarna är goda att servera med kanel och ett rivet äpple.

Risgrynsplättar

Ingredienser

2 portioner
1 ägg
2 dl risgrynsgröt
1/2 msk smör

Till servering

rivet äpple
kanel

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • Det behövs mjöl i för att man ska kunna steka och vända dom, färdig risgrynsgröt är alldeles för lös/Monica

    Monica

  • Riktigt goda, men de går sönder jättelätt när man ska vända på dem.

    Vincent

  • Trevlig variant att göra på grötrester, bra att inte göra dom för stora för dom är enklare att vända när dom är små.

    Susanne

Testa liknande recept

Mangofrutti
Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Äppel- och päronsallad med cottage cheese
Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Gröt med banan och jordnötssmör
Betyg 4 av 5.33 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Mandelquinoa med äpple
Betyg 4 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Blåbärsgröt på mannagryn
Betyg 4.2 av 5.33 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Risgrynsplättar med vanilj
Betyg 3.6 av 5.75 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad