Risgrynsplättar är gott som mellanmål året runt. Enkelt och smarrigt – knäck ägget i en bunke och rör ner gröten. De söta plättarna är goda att servera med kanel och ett rivet äpple.
Ha med dig inköpslistan överallt med ICA-appen
Fri från gluten men innehåller mjölkprotein och ägg.Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av risgrynsgröt och smör.
Har du lagat receptet?
Vad tyckte du om receptet?
Det behövs mjöl i för att man ska kunna steka och vända dom, färdig risgrynsgröt är alldeles för lös/Monica
Monica
Riktigt goda, men de går sönder jättelätt när man ska vända på dem.
Vincent
Trevlig variant att göra på grötrester, bra att inte göra dom för stora för dom är enklare att vända när dom är små.
Susanne
Kommentarer
Det behövs mjöl i för att man ska kunna steka och vända dom, färdig risgrynsgröt är alldeles för lös/Monica
Monica
2025-06-19Riktigt goda, men de går sönder jättelätt när man ska vända på dem.
Vincent
2021-01-19Trevlig variant att göra på grötrester, bra att inte göra dom för stora för dom är enklare att vända när dom är små.
Susanne
2020-04-13