Ett utsökt recept på krispiga raggvåfflor med kräftröra som är Västergötlands moderna landskapsrätt. Du gör våfflorna och röran av bland annat mjölk, mjöl, potatis, kräftstjärtar, majonnäs, citron och dill. Utsökt till förrätt!
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2010
Gör äggfri: använd äggfri majonäs.
Gör glutenfri: använd glutenfritt mjöl.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche och mjölk.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja), byt till ris-, soja- eller havrebaserad mjölkersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Kalasgott! Dubblade mängden olja och smörade laggen ordentligt. Åt färdig skagenröra och citronsyrad rödlök till - mums!
Kim
2021-03-09Fastnade i våffeljärnet till den milda grad så jag får kassera det
Tore
2020-08-20Hällde i lite OP, mängd enligt recept. Tyvärr, röran blev för lös...
Evi
2020-06-19