Rågcrisps med tre olika toppings

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rågcrisps med tre olika toppings

Snabbt och enkelt fixar du supergoda tilltugg när du fyller de små skålarna av rågcrisp med olika fyllning. Varje toppingrecept räcker till 24 rågskålar. Servera dina skålar med de goda fyllningarna omgående så frasigheten är kvar.

Rågcrisps med tre olika toppings

Ingredienser

24 st
24 rågcrisp / rågchips (för alla 3 toppingar krävs 72 rågcrisps)

Topping 1 för 24 st

150 g gravad eller rökt lax (alt najadlax)
125 g färskost med pepparrotssmak
4 msk kapris

Topping 2 för 24 st

150 g kallrökt lax eller najadlax
1 1/2 dl smetana eller crème fraiche
3 msk hjortronsylt

Topping 3 för 24 st

300 g färdig skagenröra
4 msk tångcaviar caviar eller löjrom
2 dillkvistar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Varma krustader med brie och hjortron
Betyg 4.7 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Cannelloni à la Burträsk
Betyg 2.8 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Landgång
Betyg 3.7 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Drömtårta med hjortronsylt
Betyg 2.7 av 5.39 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rökt skagenrulle
Betyg 3.3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Laxsnittar med gräslök- och pepparotssmetana
Betyg 3.4 av 5.72 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad