Rädisor med ramslökssmör
![Rädisor med ramslökssmör](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_228685/cf_259/radisor_med_ramslokssmor.jpg)
Vill du ha ett enkelt men magiskt gott tillbehör till drinken eller på buffébordet? Då ska du servera krispiga rädisor dippade i ramslökssmör och frasiga brödsmulor. Ett recept som slår det mesta!
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2021
![Rädisor med ramslökssmör](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_228685/cf_259/radisor_med_ramslokssmor.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 tunna skivor surdegsbröd
3 msk olivolja
100 g rumsvarmt smör
10 blad ramslök
2 krm flingsalt
1 knippe rädisor (à ca 125 g)
För alla
Kontrollera noga innehållet i brödet.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smöret mot mjölkproteinfritt matfett.
Gör så här
Tips
Använd överblivet bröd för att göra krispiga brödsmulor.
Har du lagat receptet?
Kommentarer