Råbiff med harissa, kapris och parmesankräm

Laga dessa perfekta små munsbitar med råbiff som får smak av kapris, örter och harissa, serverade på en bit toast toppad med parmesankräm, cocktailkapris och riven parmesan.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2024

Ingredienser
6 portioner
Parmesankräm
3 msk majonnäs
1 tsk vitvinsvinäger
1/2 tsk dijonsenap
3 msk finriven parmesan
200 g nötinnanlår eller oxfilé
1 schalottenlök
1 msk kapris
1/2 riven vitlöksklyfta
1/2 dl finhackad bladpersilja
2 msk finskuren gräslök
1–2 tsk harissa eller sambal oelek
1 tsk dijonsenap
1/2 tsk salt
3 krm svartpeppar
6 skivor toastbröd (gärna brioche)
3 msk smör
6 cocktailkapris
parmesan (till garnering)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi986 KJ / 241 kCal
Fett14 g
Salt1.2 g
Kolhydrater14 g
Protein12 g
Kommentarer