Rabarberpaj med brynt smör

Lyxa till rabarberpajen med brynt smör. Det ger en fantastisk nötig touch som passar perfekt till den sötsyrliga fyllningen. En glutenfri variant? Välj havregryn framställda av ren havre och byt ut vetemjöl mot potatismjöl. Servera pajen ljummen med vaniljglass eller fluffig vaniljsås.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2015

Gör så här
00:45:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2578 KJ / 616 kCal
Fett33 g
Salt1.31 g
Kolhydrater74 g
Protein5 g
Kommentarer
25 stSupergott!
Ingrid
Hej! Genom åren har jag gjort pajen många gånger. Alltid en favorit! Jag tycker dock att det borde vara mer mjöl. Använder ungefär 2,5 dl.
Anja
Kan man göra den i långpanna? Hur mycket ska det vara av ingredienserna då?
Anneli
Hej Anneli! Ja, det går jättebra. Ta receptet gånger två som blir det lagom! Lycka till. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket