Punschrussin

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
0
Punschrussin

Du snor enkelt och snabbt ihop den här efterrätten som är otroligt smarrig och har en läcker uppsyn. Den mjuka och smakrika punschen gör sig utmärkt med russinen som du kan servera på vaniljglass eller kanske på en god crème caramel.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2008

Punschrussin

Ingredienser

8 portioner
1/2 dl vatten
1/2 dl socker
2 - 2 1/2 msk punsch
1/2 dl russin

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Jordgubbar med krossade drömmar och punschgrädde
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Påskens söta punschtoddy
Betyg 3.6 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Mascarpone- och jordgubbstårta
Betyg 4 av 5.
21 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Varm chokladdrink med punschsmak
Betyg 4.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Punschparfait med mandeltäcke och rårörda blåbär
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Moussetårta med vit choklad och passionstäcke
Betyg 3.8 av 5.
37 personer har röstat
Över 60 min att tillaga