Punschrussin | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Punschrussin

Du snor enkelt och snabbt ihop den här efterrätten som är otroligt smarrig och har en läcker uppsyn. Den mjuka och smakrika punschen gör sig utmärkt med russinen.

Detta är ett recept från Buffé nr 3, 2008
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 8 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka ihop vatten, socker och punsch. Lägg i sultanarussin.
  2. Låt koka upp hastigt. Ta av och låt svälla i lagen några minuter. Servera gärna med Crème caramel.

Ingredienser

Portioner: 8
  • 1/2 dl vatten
  • 1/2 dl socker
  • 2 1/2 msk punsch
  • 1/2 dl russin
Lägg till i inköpslistan