Punschrussin

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Punschrussin

Du snor enkelt och snabbt ihop den här efterrätten som är otroligt smarrig och har en läcker uppsyn. Den mjuka och smakrika punschen gör sig utmärkt med russinen som du kan servera på vaniljglass eller kanske på en god crème caramel.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2008

Punschrussin

Ingredienser

8 portioner
1/2 dl vatten
1/2 dl socker
2 - 2 1/2 msk punsch
1/2 dl russin

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Jordgubbar med krossade drömmar och punschgrädde
Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Påskens söta punschtoddy
Betyg 3.6 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Mascarpone- och jordgubbstårta
Betyg 4 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 9 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Varm chokladdrink med punschsmak
Betyg 4.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Punschparfait med mandeltäcke och rårörda blåbär
Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Swedish coffee
Betyg 3.2 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad