Punschrussin

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Punschrussin

Du snor enkelt och snabbt ihop den här efterrätten som är otroligt smarrig och har en läcker uppsyn. Den mjuka och smakrika punschen gör sig utmärkt med russinen som du kan servera på vaniljglass eller kanske på en god crème caramel.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2008

Punschrussin

Ingredienser

8 portioner
1/2 dl vatten
1/2 dl socker
2 - 2 1/2 msk punsch
1/2 dl russin

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Påskens söta punschtoddy
    Betyg 3.6 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Mascarpone- och jordgubbstårta
    Betyg 4 av 5.21 personer har röstat
    Receptet har 9 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Swedish coffee
    Betyg 3.2 av 5.17 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Varm chokladdrink med punschsmak
    Betyg 4.4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad