Pulled fish taco med mangosalsa och tortillabröd
![Pulled fish taco med mangosalsa och tortillabröd](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_145647/cf_259/pulled_fish_taco_med_mangosalsa_och_tortillabrod.jpg)
Smakkompisarna mango och tomat blir perfekta partners till en fish taco gjord på pulled salmon. Lax i hetare tappning som serveras med salsa, sallad och en matvetesallad med edamamebönor och linser.
![Pulled fish taco med mangosalsa och tortillabröd](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_145647/cf_259/pulled_fish_taco_med_mangosalsa_och_tortillabrod.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 förp pulled salmon à 300 g
8 vetetortillas
225 g familjesallad
2 förp matvetesallad edamame & linser (à 200 g)
200 g mangosalsa
För alla
Innehåller gluten. Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer