Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

Pulled fish taco med mangosalsa och tortillabröd

Smakkompisarna mango och tomat blir perfekta partners till en fish taco gjord på pulled salmon. Lax i hetare tappning som serveras med salsa, sallad och en matvetesallad med edamamebönor och linser.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 förp pulled salmon à 300 g
  • 8 vetetortillas
  • 225 g familjesallad
  • 2 förp matvetesallad edamame & linser (à 200 g)
  • 200 g mangosalsa
Lägg till i inköpslistan

Gör så här Börja laga

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Värm ev. laxen enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Värm gärna bröden. Lägg ut dem och fördela alla ingredienser på bröden. Toppa med salsan och rulla ihop.

För alla

Innehåller gluten. Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.

Har du lagat receptet?

Klicka och betygsätt

(2)