Provensalska bönor

Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Provensalska bönor

Nyttig bönröra, inspirerad av det Provensalska köket, som du svänger ihop på under 30 minuter. Soltorkade tomater, vitlök och kapris förstärker smakupplevelsen i denna vackra och välsmakande rätt. Dekorera med timjan och servera till valfritt kött.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2006

Provensalska bönor

Ingredienser

6 portioner
1 burk cannellinibönor (à ca 400 g)
1/2 dl urkärnade svarta kalamataoliver
4 soltorkade tomater
olja
2 skalade schalottenlökar
1 skalad vitlöksklyfta
1 msk kapris
färsk timjan

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Bästa tillbehöret som finns till grillat lamm! Ibland byter jag ut cannelinibönorna mot stora vita bönor istället.

    Camilla

  • Gjorde receptet med stora vita bönor och kalamataoliver med kärnor. Kanongott till grillat kött.

    Marie

Testa liknande recept

  • Brödsallad med salsiccia
    Betyg 3.4 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Marias tomatcottage cheese
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tapenade
    Betyg 4.7 av 5.46 personer har röstat
    Receptet har 10 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Svamptapenade
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Bönröra ”Bea-style”
    Betyg 4.4 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Tapenade med valnötter
    Betyg 4.8 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad