Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Portvinsglögg

När du värmer upp glögg ger det en härlig julstämning i hela huset. Ge den traditionella glöggen en annorlunda ton i år genom att blanda i portvin. Servera med skållad mandel och russin och njut!

Detta är ett recept från Buffé nr 11, 2008
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 10 glas portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Värm glögg och portvin i en kastrull. Låt inte koka. Servera glöggen varm, gärna med russin och skållad mandel.

Ingredienser

Portioner: 10 glas
  • 1 flaska rödvins glögg (à 750 ml)
  • 2 dl portvin
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?