Portvinsglögg

Betyg 1 av 5.
2 personer har röstat
0
Portvinsglögg

När du värmer upp glögg ger det en härlig julstämning i hela huset. Ge den traditionella glöggen en annorlunda ton i år genom att blanda i portvin. Servera med skållad mandel och russin och njut!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2008

Portvinsglögg

Ingredienser

10 glas
1   flaska rödvins glögg (à 750 ml)
2 dl  portvin

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Glöggmanhattan
Betyg 3.2 av 5.
19 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Alkoholfri Royal
Betyg 3.2 av 5.
33 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Glöggsangria
Betyg 4.8 av 5.
17 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Värmande glöggbourbon
Betyg 2.9 av 5.
16 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Varm äppelmust med lönnsirap och kanel
Betyg 4.7 av 5.
17 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Vit glühwein/fläderdryck
Betyg 2.9 av 5.
9 personer har röstat
Under 60 min att tillaga