Plommon-Karameller
![Plommon-Karameller](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17424/cf_259/plommon-karameller.jpg)
Plommon-karameller med en smakkombination som definitivt kommer att uppskattas av dina gäster. Saftiga bitar av sidfläsk sveps in i en salig marinad bestående av vitlök, vinäger, honung och katrinplommonpuré. Charmigt och delikat!
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2008
![Plommon-Karameller](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17424/cf_259/plommon-karameller.jpg)
Ingredienser
8 portioner
1 burk katrinplommonpuré (à 135 g)
3 msk vitvinsvinäger
3 msk honung
1/2 msk finhackad vitlök
1/2 tsk salt
2 bitar rimmat helt sidfläsk (à 300 g)
grovmalen vitpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer