Plommon-Karameller

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Plommon-Karameller

Plommon-karameller med en smakkombination som definitivt kommer att uppskattas av dina gäster. Saftiga bitar av sidfläsk sveps in i en salig marinad bestående av vitlök, vinäger, honung och katrinplommonpuré. Charmigt och delikat!

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2008

Plommon-Karameller

Ingredienser

8 portioner
1   burk katrinplommonpuré (à 135 g)
3 msk  vitvinsvinäger
3 msk  honung
1/2 msk  finhackad vitlök
1/2 tsk  salt
2   bitar rimmat helt sidfläsk (à 300 g)
grovmalen vitpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Fikon med karamelliserat fläsk
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rökt majonnäs med örter
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Heta ingefärsräkor med salladslök
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ugnsstekt kyckling med plommon, kanel och timjan
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Plommonchutney
Betyg 3.7 av 5.
13 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Rotfruktsgryta med sidfläsk och krutonger
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga