Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Plommon-bellini

Bjud på en sprudlande välkomstdrink med mousserande vin smaksatt med det söta japanska plommonvinet umeshu. Är det svårt att få tag på går det att ersätta med ett annat frukt- eller bärvin, exempelvis körsbärsvin.

Detta är ett recept från Buffé nr 12, 2014
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 1 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Häll plommonvinet i ett champagneglas. 
  2. Fyll på med mousserande vin. 

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 1
  • 2 msk umeshu, japanskt vin av plommon
  • 1 1/2 dl torrt mousserande vitt vin
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 527 kJ / 126 kCal