Plommon-bellini

Betyg 2.7 av 5.
85 personer har röstat
0
Plommon-bellini

Bjud på en sprudlande välkomstdrink med mousserande vin smaksatt med det söta japanska plommonvinet umeshu. Är det svårt att få tag på går det att ersätta med ett annat frukt- eller bärvin, exempelvis körsbärsvin.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2014

Plommon-bellini

Ingredienser

1 portion
2 msk umeshu, japanskt vin av plommon
1 1/2 dl torrt mousserande vitt vin

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.
85 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi527 KJ / 126 kCal
Fett0 g
Salt0.01 g
Kolhydrater2 g
Protein0 g

Testa liknande recept

Nyårsbubbel med blodapelsin
Betyg 2.8 av 5.
69 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kejsargrogg, Bellini och Mimosa
Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sommarbubbel
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Annas bellini
Betyg 2.6 av 5.
78 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bellini med granatäpple
Betyg 4.6 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Mimosa
Betyg 4.5 av 5.
8 personer har röstat
Under 15 min att tillaga