Pistagefyllda aprikoser

Betyg 3.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Pistagefyllda aprikoser

Bjud dina gäster på något annorlunda som de säkert inte har testat förut. Du fyller aprikoser med en utsökt blandning gjord på pistagenötter och vispgrädde. Sötsakerna doppas i smält choklad och efter en stund i kylen kan de serveras och avnjutas.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2010

Pistagefyllda aprikoser

Ingredienser

20 st
20 torkade aprikoser
60 g pistagenötter (60 g motsvarar ca 1 dl)
1 msk socker
1 msk vispgrädde
100 g vit eller mörk choklad till doppning

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • måste bara testas gillar ju både aprikoser och pistagenötter😋

    Barbro

Testa liknande recept

  • Mandelkakor med pistage och choklad
    Betyg 2.9 av 5.28 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Aprikossnitt med ädelost och pistage
    Betyg 3.1 av 5.89 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pistage- och aprikosrulltårta
    Betyg 2.8 av 5.46 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Päron, aprikoser och pistagenötter
    Betyg 3.2 av 5.17 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad