Piadina med mozzarella och parmaskinka

Betyg 4.5 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Piadina med mozzarella och parmaskinka

Piadina är ett italienskt bröd som steks och sen fylls med pålägg. Här gör vi en piadina med klassisk fyllning; mozzarella, parmaskinka, tomat, rucola och pesto. Gott och väldigt enkelt att svänga ihop!

Piadina fyllda med mozzarella, parmaskinka, tomat och pesto

Ingredienser

2 st
1 tomat
1 mozzarella (à 125 g)
2 piadina flatbread
1/2 förp rucola (à 65 g)
4 skivor parmaskinka
1 msk basilikapesto
nymald svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • Enkelt & Supergott 😋 & lätt att variera 😊

    Malin

  • Supergott å super enkelt att göra👊👊

    Fredrik

  • Älskar detta Italienska brödet. Mums🤩

    Pia

Näringsvärde per st

Näringsberäkningen är gjord per piadina.
Energi2709 KJ / 646 kCal
Fett34 g
Salt1.5 g
Kolhydrater58 g
Protein26 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

  • Piadina caprese
    Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Piadina med skagenröra
    Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Italiensk pastasallad
    Betyg 4.8 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad